Elevensval

Nu har vi övat på luciat get i 3 hela dagar på elevensval och det börjar kännas riktigt bra faktiskt :) Alla börjar kunna sångerna och när och var allt ska göras och så .Jag tycker det ska bli skitkul att spela upp detta inför publik senare och vi har faktiskt ett riktigt bra tåg !
Nästa vecka så ska vi öva med dräkterna på .Det kommer nog gå ännu bättre då tror jag eftersom det är de vi ska ha på sig sen och det kanske känns lättare att träna med dom på sig..eller nått :P

Men vi har faktiskt inte haft luciaträning hela tiden om jag ska vara ärlig. Vi har fått gå ifrån i typ 1½ timme varje dag och göra nått annnat . Jag har hafft idrott båda gångerna :) vi har spelat fotboll :D Jag var typ  helt lycklig för att vi spelade fotboll eftersom jag inte har fått spelade det på HUR LÄNGE SOM HELST! Så det var kul..
Hoppas bara jag fortsätter växa så jag blir biffigare och mer jämnlång me alla andra så jag kan vara med och tacklas lite mer :P hehe...


image3

Glad

Idag ska jag träna innebandy för sörsta gången på hur länge som helst =)
Det har jag verkligen sett fram emot !

Julen är på G ;)

Fick en sån härlig julkänsla nyss.

Snön har börjat falla , vi har bakat lussebullar så det luktar i hela huset, det är mörkt ute och en massa tända ljus .
Jag satte mig och åt en nybakad lussebulle .Myyys =)

idol Daniel Karlsson

Jag har inte följd idol så stenhårt precis , men jag brukar kolla lite varje fredag. Ialla fall när Daniel har sjungit.
Shit den killen är verkligen bra !Jag var nästan helt säker på att han skulle vinna hela tävlingen och han har har ju typ fått mest röster varje gång. Men så helt plötsligt igår efter ännu ett bra framträdande så blev han utröstad !
Jag blev helt paff , trodde aldrig han skulle åka ut igår ?Jag var liksom inte ens orolig när han det stod mellan han och Amanda att åka ur.
Fan vad stört! Han var ju mkt bättre artist och sångare än alla andra .Har iofs inte följt alla andra så noga men vad jag har hört så finns det ju sånna som är mkt sämre, t.ex Andreas eller vad han heter.Han borde åkt ut för länge sen .
Men jag hoppas och tror att han kommer få ett skivkontrakt snart ändå för jag vill höra mer av honom !

Skönt med helg

Solen skiner och man borde vara ut eller nått...Men jag har suttit inne vid datorn. Haha jag är en sån nörd :P
Nä men det ä rätt skönt att ta det lite lugnt ibland :) Fast jag kanske ska köra lite med mopen ? Får se , kanske gör det..sen.

Skoldagen

Idag var vi på studiebesök på boråstidning. Det var fakstiskt ganska så intressant tkr jag , ialla fall roligare än att ha lektion :) vi fick se hur man gjorde reportage, artiklar , vilka bilder som var bra , vad man får och inte får skriva osv. Sen fick vi göra en egean framsida och sen skulle någon dator eller nått bedöma framsidan och utse den bästa .Självklart så vann ju min grupp som bestod av mej, Tim , Wille , Lasse och Philip :P
Sen har vi haft idrott idag också som jag ÄNTLIGEN får vara med på igen .
Vi spelade basket :) Det känns som att en del av mej har kommit tillbaka nu när jag får idrotta igen och jag har saknat det så otroligt mkt !

Sverige klara för EM

image1

Ingen kan väl ha missat att Sverige igår vann med 2-1 mot Lettland och blev klara för EM ?
Riktigt kul tkr jag , men jag var lite nervös ett tag när  Lettland gjorde 1-1 .
Anders Svensson gjorde en bra match som vanlig nu för tiden i landslaget och jag blir så TRÖTT på alla som hela tiden säger att han är usel . Han är en av de viktigaste i hela landslaget !
Hur som helst så var det väldigt roligt att Sverige är med i EM även denna gång :)

Första inlägget

Jag har aldrig haft en blogg förut och så men jag tyckte det kunde vara vört ett försök iaf. Hoppas jag kommer/orkar skriva i den ofta :)

Jag är en kille på 15 år som gillar idrott. Fotboll är favoritsporten men innebandy är kul med . Elfsborg är och kommer alltid vara favorit laget .
Annars gillar jag att köra med min moppe . Det är min finaste ägodel  ! hehe
Kommer inte på något mer att skriva om mej själv nu men det var väl iaf lite
 =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0