Länge sen jag skrev

Jag börjar bli sämre och sämre på att skriva här .. ska försöka bättra mig !
Den senaste tiden har våren kommit på allvar :) Det är så härligt med sol och lite värme igen !Även om jag fick det för en månad sen i Egypten så tackar man ju inte nej till mer .

Det har även vart en hel del plugg den senaste tiden. Plugg, och fotboll.
Jag låg efter en del när jag kom hem från Egypten och sen blev jag ju sjuk , så jag hade/har en hel del skolarbete att ta igen när jag väl vart tillbaka i skolan . Men nu är jag nästan helt ikapp så när som på ett NO prov .
Fotboll har det också blivit en hel del den senaste tiden :)Både träningar och på fritiden men kompisar. Typ 6 ggr i veckan har det blivit sammanlagt .

Pappa kom hem från Paris igår förresten :)Han hade vart där med jobbet.


Nä nu ska jag gå och göra nått annat ! Ha ett gött valborgslov eller vad man ska kalla det för :)

image59

Varit sjuk

Det var ett tag sen jag skrev nu . Men jag har vart sjuk i en vecka , så jag har inte orkat skriva nått typ :P (kanske lite dålig ursäkt men vafan).
Men nu är jag nästan helt frisk igen ! :) Var till och med me på fotbollsträninen idag , vilket iofs kanske var lite onödigt med tanke på att jag inte är helt frisk och nästan hade feber så sent som igår , men är det första grästräningen för säsongen så är det !
Dessutom har jag missat 2 säsonger innan , så nu var det jättehärligt att springa ut på gräsplanen igen även om kroppen var lite seg :)

Jag var i solan idag också , för första gången efter min lilla sjukvecka. Jag ligger endel efter nu , efterom jag i princip inte vart där en dag sedan före påsk! Först var jag ju i Egypten , sen var jag i skolan 2 dagar och sen blev jag sjuk och borta en vecka till. Så jag har endel att ta igen . Ett NO prov bl.a "/

Sen har vi nationellaprov också imorgon. Vi ska skriva en uppsatts på engelska . Men det oroar jag mig faktiskt nästan inte nått alls för ! För är det nått jag är bra på i skolan så är det engelska ! :P Dessutom har jag faktiskt fått mvg på de uppsatster jag gjort hitills i år på engelskan :)

Nä nu ska jag väl ta och läsa lite i SO boken , sen gå och lägga mig .

Ha det bra

Oskar

Hemma igen

Nu är jag hemma igen ifrån Egypten . Eller vi kom hem igår . Jag har haft et helt undrbart !ca 30 grader i luften och knappt ett moln på hela veckan :)  Vi bodde på Blue Star Saraya i Makadi Bay . Jag kan verkligen rekommendera det stället !!
Det var kanonfint , men massa fina palmer och växter överallt , 3 pooler , 2 bufféresturanger och poolbarer , fotbollsplan, tennisplan, pingisbord , affärer, lekplats , ja allt !
Dessutom är Makadi jättefint och stranden skitfin ! Man kan snorka i korallrev där också .

Vi var mest på hotellet och gjorde bara en utflykt. Vi åkte ut med en båt som man kunde sitta under ytan i och kolla på massa fina fiskar. Det var roligt ! Familjen Kardell åkte ut på en delfinsafari istället .Dom fick se massa delfiner :)

Jag spelade fotboll nästan varje dag också . Och badade , och snorklade , åt och hade det skönt . Det var somsagt jättehärligt och jag skulle gärna åka dit igen :)

Här kommer lite bilder...


RSS 2.0