Livet leker igen ! :D

Jag har blivit lite dålig på att blogga nu den senaste tiden . Förlåt !
Men det är så att jag har så mkt annat för mig nu fört tiden . Fotboll , skolan , innebandy, gården, kompisar, osv osv :P
Ska dock försöka skriva här lite oftare iaf..

Det är riktigt roligt att leva nu tkr jag ! Jag har inte mått såhär bra på länge =)
Jag får spela fotboll , och innebandy nu precis lika mkt som alla andra, får gå i skolan (ja det är faktiskt helt okej , för där är ju alla kompisar osv) ,jag skrattar och umgås med folk ..jag är precis som alla andra igen :)
Dessutom har jag kanske en tjej på G ;) Det är faktiskt två mkt trevliga och goa tejer som gillar mej.. Vi får se .. :)


Nu till vad jag har gjort i veckan då ..

Måndag:
Skolan och sen fotboll på kvällen .Rätt jobbig träning var det också ! Sen efter det stack jag hem och käka och så , sen stack jag til gården .

Tisdag:
Mest skolan  , slutade vid 15.15 . Vi spelade volleyboll på idrotten , det var kul ! Fast lite segt :P
Efter skolan stt jag mest vid datorn och pluggade ..

Idag (ondsag):
skolan först till 15.15 . Riktigt seg dag med knappt nån rast . Jag redovisade och fotboll och om en bok jag läst (Pojken som kallades "det") på svenskan .. Sen innebandy =) Riktigt rolig träning med mkt spel !
Nu sitter jag här och äter "lillebrors kolor" som jag köpte av Tim . Dom är goda ;P
Sen ska jag ta o plugga lite (mkt) engelska.

Ha det bra :)

image37

Torsdag

Idag är det torsdag. Jag ska snart iväg till skolan . Torsdag är en bra skoldag tkr jag , vi börjar inte förräns 9 och slutar ganska tidigt (14.35). Sen har vi träsljöjd också . Det är väl inte så kul tkr jag , men det går väl ;)

Igår tränade jag innebandy .Det var kul ! Fast vi var som vanligt inte alls många som var där , typ 10 personer.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning och gå till skolan !

Hejdå =)

Wallander

Nu är snart lovet slut (om ca 1timma och 10 minuter) . Det har vart ett bra lov tkr jag =)

Just nu så sitter jag och kollar på wallander och den är så jäkla spännande så jag kan inte skriva mer , haha
Skriver kanske om hur lovet har vart om jag har tid .

 Ha det bra ! =)

Sportlov

Nu är det ju som bekant sportlov. Det är så skönt ! Slippa allt vad läxor heter i några dagar och bara göra sånt som man tkr är kul =).
Mamma , Viktor och Josefin är i Sälen nu . De åkte i söndags och ska vara där tills på torsdag. Jag valde att stanna hemma för jag orkar inte åka så långt i bil , haha :D. Eller jag tkr inte det är värd det iaf. Så kul är det ju inte att åka skidor . Dessutom så hade jag väldigt ont i höften när de innan så jag vet inte ens om jag hade kunnat åka nått.
Men jag har haft kul är hemma ändå ! I söndags hade jag filmkväll men Elin och Erik , i måndags tränade jag fotboll och var i gården . Det var kul ;) :D...Fast igår blev det väl kanske lite misslyckat. Jag hade tänkt att fråga Tim om han hade lust att åka in till Borås , men han svarade inte så han är väl antagligen inte hemma.
Sen tänkte jag ordna en filmkväll med några kompisar , men INGEN kunde "/
Lasse skulle vara med Lovisa, Johan med Ewelina, Tim verkade ju somsagt inte va hemma, Erik skulle sova över på KU och Zacke svara inte . Tråkigt.

Idag har ska jag träna innebandy (bara mitt knä inte gör ont ), annars vet jag vad som händer.
Men det har faktiskt varit ett helt okej sportlov hittills.=)


Hur har ditt sportlov varit?

image36

bilden är från filmkvällen i söndags för det som undra :P

Joakim Sjöhage tillbaka i Elfsborg

Igår blev Joakim Sjöhage , en av mina favoriter ,klar för Elfsborg igen . Elfsborg hade anfallsproblem, eftersom Keene är långtidskadad och Mathias Svensson har problem med knät så värvningen av Sjöhage satt verkligen fint !
Han trivdes inte i Brann och tycker också det ska bli skönt att komma "hem".
"Jag kommer hem mycket starkare", sa han till BT igår.

Välkommen hem Jocke ! =)

image35


Nationella Prov

Idag hade vi nationella prov i skolan . Har vart ganska så nervös inför det . Även om jag har ganska lätt för mig i skolan så kändes det lite nytt och nervöst med ett oförberett prov som man inte kan plugga på innan . Och som dessutom är så viktigt ! Men jag tror att det gick ganska bra =) Fast jag blev inte riktigt klar med alla frågar utan hann inte med 2 frågor. Men det gör nog inte så mkt . Två frågor spelar ju ingen större roll ! De flesta andra frågorna känner jag mig ganska nöjd med så det går nog bra ;) hehe..

Sen har vi nytt nationella prov i svenska på torsdag ! Jag tror det är lite större än detta eftrsom vi kommer ha längre tid på oss att skriva.
Fast sen är det inga mer nationella förräns typ någon gång i April . Skönt ! =)

Veckan som gått

var ett tag sen jag skrev sist. Så här kommer lte om veckan som varit. I måndags så tränade jag fotboll utomhus för första gången på typ 2½ år ! Det var roligt. Jag ÄLSKAR fotboll ! Längtar något alldeles enormt till när säsongen börjar någon gång i vår ! Ska bli så härligt att springa ut igen på kungabergs gräsmatta tillsammans med alla kompisar i laget ! Fan va roligt =)

Det var iaf vad som hände i måndags. I tisdags hände det väl ine så mkt . Var i skolan . Tog en MASSA bilder ;) det är kul ! Tkr jag :P .. På engelskan så håller jag och Tim på att spela in en film . Vi skulle gjort det i tisdags , men eftersom jag var borta förra torsdagen så har vi ju haft en lektion mindre på oss , så vi fick en extra lektion på måndag =) Så vi "finslipa" mest våran redan fantastiska berättelse :P haha..

I onsdags så var jag i skolan , som vanligt. Jag gillar inte onsdagar. De är så seega ! Efter skolan så gick jag hem och åt ocn sånt. Sen så trönade jag innebandy på kvällen . Det var kul , men det var inte så många där så det blir inget vidare tempo på övningarna :/ 

Igår , i torsdags så var i på någon musikal med skolan som estetgruppen på gymnasiet hade gjort. Det var rätt så kul , fast den var lite för lång för min smak . Men annars var det ganska kul ! Vi slapp ju iaf massa lektioner. Sen på eftermiddagen så hade vi 2 engelska lektioner i rad. Vi skulle skriva ett slags "skrivprov" på engelska. Jag blev väldigt nöjd med min, tror jag kommer få rätt bra betyg på den . =)
Sen så klippte jag mig också efter skolan i Kinna. Blev rätt så bra tkr jag , fast jag saknar mitt långa hår lite:/ Men det var nog lite FÖR långt ..Faktiskt

Idag så är det fredag ! Jag älskar fredagar  =) Jag slutar skolan tidigt och har fotbollsträning på kvällen ! Fast idag så skulle det inte bli någon träning eftersom Fredrik och Sveden skulle till Tibro med A-laget . Men vi frågade Emil Pärleborns pappa om han ville agera tränare :P och det ville han ! Så det blev träing i alla fall .
I skolan så hade vi SO -prov idag . Om samhällsekonomi . Jag han inte riktigt göra klart alla frågor , missade en MVG-fråga och en VG fråga för tiden var slut, men å andra sidan så blev jag välddigt nöjd med min andra svar på MVG och VG frågorna . Så jag får väl se hur betyget blir. Vill verkligen komma in på Handels , så jag ska satsa på riktigt bra betyg nu ! Men jag tror att jag kommer in faktiskt. Det är rätt så många plaster och så ..
Nu sitter jag här och kollar på min Gyllene Tider DVD=) Den är från deras spelning på Nya Ullevi år 2004. Riktigt mäktigt !

image33

På bilden ser ni min nya frisyr

RSS 2.0