Egypten

Skriver en kort blogg innan jag ska gå och lägga mig.. jag ska upp kl 4 imoron , för jag ska till Egypten :D

Dagen har vart bra , Tim kom hit en stund :) vi spelade fotboll ute i snön på min trädgård , det var jättekul ! haha
Sen har jag mest packat och fixat inför resan , suttut vid datorn och gjort lite läxa.
Det ska bli så skönt att komma iväg och få lite värme :) För här finns det ingen värme jusst nu .. bara snö..

Nä, nu måste jag sova ! Hade så bra alla här hemma ! Vi ses

image45

Allsvenskan

Nu börjar snart allsvenskan i fotboll :D Den 31:a mars närmare bestämt . Jag tror och hoppas ett Elfsborg kan ta tillbaka guldet iår , nu när dom har förstärkt sig bland backarna och sjöhage har vänt hem .Fast det är synd att Mathias Svensson slutar , men det kanske är dags att de unga får chansen !
Annars tror jag att Kalmar blir farliga också . Det lär stå mellan dom två och kanske IFK också .
Vilka tror du vinner ?

image44


Peter Forsberg

asså jag har tänkt på en sak . Foppa ! Han är JÄMT skadad :D det står nästan varje dag i tidningen att "foppa skadad" eller "foppa nära comback"
..Alltså ..det kanske är dags att lägga av snart ? Jag gillar foppa och tkr han är en jätte bra hockeyspelare men nu de senaste åren så har han ju spenderat mer tid på sjukhuset än vad han har gjort på isen .
Vad tkr du ?

image43

Påskägg

Jag fick en en wallanderfilm i mitt påskägg idag :)
Det har varit en riktigt bra påsk iår ! Men jag orkar inte berätta om den nu . Jag ska sova nu ..

Vad fick du i ditt påskägg ?

image42


Helgen

Här kommer ett försenat inlägg om förra helgen , det skulle ha publicarats innan med det gick inte så bättre sen än aldrig ;)

Denna helgen har vart en riktigt roli ghelg ! :D
På fredagen var det innebandynatta.. Först så skulle jag inte vara med för jag hade inte anmäld mig . Men jag åkte dit ändå för se om det gick och hoppa in inågot lag . Inte för att jag trodde det ,men man kunde ju alltid försöka . Och så fanns det en plats ledig ! Jag fick ersätta Jesper ^^ haha

Det gick ju inte särskilt bra för mitt lag som hette "Krusbäret" för den som undra . Men det var ju kul ändå ;) haha..
Kom la hem närmare 01.00 på natten , så jag gick o la mig direkt , var så trött ^^ hehe

På lördagen så åkte jag till Tim på lördagen =) Vi såg på film och lite annat ..Tim sköt bl.a sin kusin i röven med en softairgun :O haha , men det var inte meningen ! Vi såg på en film som han hade lånat från gården , kom inte ihåg vad den hette , på ett avnitt av kvarteret skatan och på en wallanderfilm (innan frosten) . Det var iaf kul ! Kom la hem vid 01.00 även denna kväll och vaknade vid 8 (!!)
Så jag var svintrött på söndagen ,för jag hade sovit för lite väldigt länge .
Men det var hur fint väder som helst den dag ! Sol och riktigt varmt ute för första gången iår :D Fast jag var ´mest inne , jag var så trött haha.. jag sov faktiskt 4 timmar på den dagen . Bara somnade ! Brukar jag aldrig göra annars så det var skönt :)
På kvällen åkte jag på moppen med josefin upp till vattentornet och såg "hela Fritsla från ovan" eller vad man ska säga .. Det var rätt kul !

Nu är det inte lika fint vårväder alls utan massa snö ute !! Ska snart iväg och träna fotboll . Ute .

Hur har din helg varit ? :)


Torsdag

Nu har jag precis druckit ett vaccin mot magsjuka i Egypten . Svinäckligt ! Men det är skönt att ha det i kroppen nu eller vad man ska säga. Ska dock ta det en gång till om en vecka.

Jag ska snart iväg till skolan , träslöjd står först på schemat !Vi slutar 14.35 , sen ska jag hem och käka lite och sen så ska jag iväg till kungaberg och spela match mot Örby . I fotboll ! :)
Ska bli riktigt roligt. Kom och kolla !

Rolig dag

idag har vart en rolig dag :)fast ganska jobbig :P Vi hade friluftsdag i skolan så jag hade idrott hela dagen , från kl 8.10 till 14.00 .Men det var jätte kul :D särskilt när vi körde fotboll
Jag , Zacke , CK o Paulina var ju grymmaste laget , vi vann ^^ haha

Sen hade jag fotbollsträning på kvällen ,och sen efter jag ätit och duschat stack jag till gården :)Nu är jag ganska trött , ska nog sova snart :) hur har din dag varit ? :)

image40

Innebandyn snart slut

Igår så var det den näst sista innebandyträningen för denna säsongen . Nu har vi bara en match på lördag och träning plus pizza efterråt kvar på söndag .  Det känns lite keligt ..
Men å andra sidan så börjar ju fotbollen mer och mer nu . Snart börjar serien och vi ska ha 2 träningsmatcher i nästa vecka på tisdag och torsdag :) Och det är ju fotbollen som jag tycker är roligast . Överlägset roligast :D

Annars" flyter livet på bra" . Lite mkt läxor men det går väl . :)

Nä nu måste jag ta o göra mig färdig och dra till skolan !

Ha det bra !


BHC

Det går riktigt bra för BHC nu ! Jag är faktiskt rätt imponerad av deras säsong. Komma som nyklimngar i allsvenskan och slåss om platser till elisterien . Det är starkt !

Inte för att jag är så hockeyintresserad men det vore kul om dom lyckades ta sig upp i elitserien . Det vore kul med ett riktigt bra hockey lag i borås också m inte bara i fotboll.


Tar dom sig inte upp iår . så kanske dom går upp nästa år ;)
                                   image39

RSS 2.0